Mowood

Wat doen wij?

Mowood is uw one-stop-shop voor houtbouwprojecten. Vanuit een diepgaande kennis van hout, en met verschillende partners, werken wij een totaaloplossing uit voor elk project. Van ontwerp tot productie en plaatsing. We kijken naar het gebouw als geheel, voor een ontwerp waarin stabiliteit, bouwkwaliteit en een uitgewerkte detaillering naadloos samengaan.

Gelamelleerd hout (gluelam), kruislaaghout (cross laminated timber of CLT), gelijmde cassette-elementen (engineered wood) of een combinatie van systemen geven ons de flexibiliteit om een alternatief te bieden voor de traditionele bouwmethodes. Het is onze ambitie om hout, als het oudste bouwmateriaal ter wereld, terug op de kaart te zetten.

In overleg met u als ingenieur, architect, aannemer of bouwheer halen we zo het maximale uit hout als hernieuwbare grondstof, binnen het vooropgestelde budget. Ons doel? Een meerwaarde creëren met elk project, telkens opnieuw.

meer info

Wie zijn wij?

Gebeten door stabiliteit en houtbouw, en met een gedegen ervaring in de sector zijn wij de ideale partner om uw houtbouwproject tot een succes te maken. We kennen alle do’s-and-don’ts en delen graag onze kennis. Samen komen we zo tot het beste resultaat.

lees meer

Contact

Wenst u meer informatie of een afspraak?

 
Contacteer ons

Nieuws

Geen nieuws gevonden

Cookie

Mowood cvba gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website te verbeteren.