Diensten

Overzicht

Design & Build

Van studiefase tot en met de plaatsing, wij sturen alles aan van a tot z.

Heeft u de stabiliteitsstudie al laten uitvoeren of werd er reeds een ingenieur aangesteld voor het project? Geen probleem, wij spreken de taal van ingenieurs en communiceren rechtstreeks met hen.

Tijdens de productiefase onderscheiden we ons door een nauwgezette opvolging. Digitalisering is hierbij onze troef. Door het gebruik van BIM-modellen kunnen wij duidelijk en efficiënt naar de verschillende partijen communiceren.

Voor de plaatsing heeft u de keuze. Onze professionele plaatsers staan voor u klaar, maar ook de levering van een bouwpakket op de werf behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard met de nodige montageplannen en deskundige begeleiding.

1

Stabiliteit

Creatief zijn met stabiliteit en oplossingen zoeken die zinvol en esthetisch zijn. Dat doen we het liefst, maar we zitten ook graag aan tafel met de stabiliteitsingenieur die al bij het project betrokken is. Elk vanuit zijn eigen expertise, dragen we zo bij tot een optimaal resultaat, met aandacht voor het budget van de klant.

2

Productie

De productievoorbereiding is ons stokpaardje en hoort er voor ons bij elk project bij. Hoe beter voorbereid, hoe efficiënter het project kan verlopen. We volgen de productie dan ook minutieus op. We genereren 3D-modellen van elk onderdeel dat geproduceerd moet worden. In overleg met de klant, bepalen we de afmetingen, de secties en hoe we de elementen zullen plaatsen. Ook alle technieken worden uitgetekend. Zo laten we niets aan het toeval over. Nog voor we op de werf staan hebben we uw project al meerdere malen gebouwd, zij het virtueel.

3

Plaatsing

Ons team van gemotiveerde plaatsers en projectleiders plaatst uw structuur met de nodige zorg en aandacht voor kwaliteit.

Plaats u als aannemer liever zelf de structuur? Geen probleem. Wij zorgen voor de studie en de productievoorbereiding. Nadien wordt de structuur als een bouwpakket op de werf geleverd, met montageplannen en deskundige begeleiding.

 

Samen werken?

Overtuigd? Neem zeker contact op!

We maken met plezier een afspraak om samen uw project vorm te geven.

Contacteer ons

Cookie

Mowood cvba gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website te verbeteren.