Nieuwe huisstijl en website

 

Ministry Of Wood bestaat 3 jaar en dat mag gevierd worden. Met een nieuwe huisstijl en website!

 

Rik Grafiek ontwierp een nieuw logo met bijhorende huisstijl. Het modulaire logo weerspiegelt de mogelijkheden van CLT en prefab houtbouw. De huisstijl roept dan weer het isometrisch karakter op van het 3D-model welke aan de basis ligt van elk geslaagd mowood project.

 

De nieuwe website geeft een beter beeld van prefab houtbouw en de diversiteit aan projecten welke reeds gerealiseerd werden in het korte maar drukke bestaan van mowood. In de komende weken zal de site verder gestoffeerd worden met referenties, foto's en video's.

 

Kijk gerust eens rond op onze nieuwe website

09/05/2018

Contacteer ons

Cookie

Mowood cvba gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website te verbeteren.