PUL

Eéngezinswoning in CLT met uitgekiend stabiliteitsconcept.

 

PUL

De hoge plafonds gecombineerd met enkele flinke uitkragingen stellen de houten structuur op de proef. Dankzij de integrale aanpak van stabiliteitsontwerp en productievoorbereiding werd CLT efficient ingezet. De kruislaaghouten panelen werden hierbij gedeeltelijk in het zicht gelaten met een zeer licht en speels resultaat.

 

Project info

Stephanie en Pim over hun huis:

"We zijn nog steeds stekezot van ons houten huis, zodanig zelfs dat we het gek zouden vinden als in de badkamer géén hout zichtbaar was en dus laten we daar het plafond zichtbaar dat toch mee is opgegaan in de zichtkwaliteit. Mochten we ooit nog bouwen, zouden we niet twijfelen en meteen terug voor CLT kiezen."

 

Samen werken?

Overtuigd? Neem zeker contact op!

We maken met plezier een afspraak om samen uw project vorm te geven.

Contacteer ons

Cookie

Mowood cvba gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website te verbeteren.